INFORMATION

BOKA PASS


YOGASUP.SE erbjuder yoga anpassat för att utövas på vattnet, med bräda istället för matta, så kallad YOGASUP. Passen leds av våra YOGASUP-instruktörer och hålls på idylliska, vackra samt lugna Reimersholme, där vi utgår ifrån Reimersholmsgatan 8. Vi använder oss av våra egna specialdesignade/anpassade YOGASUP-brädor som ger extra stabilitet för YOGASUP och därför passar  ypperligt för alla nivåer - nybörjare som mer avancerade utövare.


Pris per pass: 240 kr (inkl moms)
I priset ingår specialbrädan YOGASUP - Stand Up Paddle Board, paddel samt flytväst. 
Medtag egen vattenflaska. Även solskydd kan vara bra att tänka på soliga dagar.

Betalning skall ske samtidigt som bokningen bekräftas.
Incheckning sker på Reimersholmsgatan 8 ca 10-15 meter från busshållsplatsen (buss 54 eller 66)


Avbokning kan ske senast 3 timmar före tiden för bokat pass. Vid mindre än 3 timmar kvar till tiden för det bokade passet kan det ombokas, men ej avbokas. Ombokning till nytt pass kan ske under innevarande säsong varefter möjligheten förfaller.
Ställer YOGASUP.SE in passet på grund av till exempel dåligt väder återbetalas eventuell inbetald avgift för passet. All utövning av aktiviteten sker på egen risk och deltagaren skall själv tillse att denne är fullt försäkrad.Bokning kan ske via telefon, sms eller hemsidan. (Booking): +46 (0) 769 09 03 81Klicka här för att skicka en bokningsförfrågan via hemsidan (click here to send a booking-request)YOGASUP 45

 

 

 

YOGASUP 45 är ett pass för dig som vill yoga i 45 minuter. Passet passar bra för såväl nybörjare på SUP-brädor som mer avancerade utövare.


När?

För att se kommande YOGAPASS-pass - klicka på menyvalet "BOKA PASS"
Vi har pass under hela säsongen t.o.m 12 september 2021.

Med reservation för ändringar. Vill du boka en helt egen grupp för exempelvis möhippa, svensexa, företagsevent eller kompisgänget - kontakta oss via ONLINEBOKNINGEN. eller

ring +46 (0) 769090381


Var på plats för information och uthämtning/nedtagning av brädor minst 15 minuter före bokat pass/tid.


Incheckning/Uthämtning sker på Reimersholmsgatan 8, ca 10-15 meter från busshållsplatsen (Hållplats Anders Reimers Väg, buss 54 eller 66).


Efter passet får deltagaren ha YOGASUP-brädan ytterligare en timme för egen träning, dvs totalt 2h inklusive passet, varefter den återlämnas vid uthämtningen eller enligt instruktion från personalen. Om det finns tillgängliga Stand Up Paddle Boards av vanlig modell går det bra att byta till en sådan för den extra timmens paddling.


Hur?

Vid bokning - Ange vilket pass/tid du/ni önskar boka.VÅRA YOGAINSTRUKTÖRERVåra YOGA-instruktörer är...

Litizia

YOGA-Instruktör


Litizia är en entusiastisk och närvarande yogalärare som skapar en tillåtande stämning där fokus läggs på att ha kul och släppa prestation. Med värme, glädje och lekfullhet leder hon dig från hjärtat. Litizia förenar både yinyoga med hathayoga på sina klasser. Att baka in yogans förhållningssätt till verkliga livet är viktigt för henne samt att lära sig mer om kroppen och hur det påverkar knoppen.

Litizia har undervisat yoga, mindfulness och pranayama för både barn och vuxna som AIK brottarlag, familjeyoga på festivalen Öland Roots och Yoga & Bollywood-dansretreats på Bali. Hon brinner för utmaningen i utveckling inom yogatraditionen och tänker gärna utanför boxen kring hur yoga kan förenas med andra träningsformer. Hon är i grunden utbildad socionom med inriktning på äldre och funktionsnedsättning på Stockholms Universitet.

Vera

YOGA-Instruktör


Vera är en nyfiken och inkluderande yogalärare som på ett lekfullt sätt får dig att utforska kroppen och sinnet så som ett barn utforskar världen. För henne är yoga ett sätt att komma närmare naturen, att få känna sig som en del av en större helhet - och var gör man det bäst om inte på en SUP-bräda ute på vattnet? Med bakgrund inom dans skapar hon lekfulla yogaflöden där meditation kan ske såväl i rörelse som i stillhet. Här får du släppa alla krav på prestation och låta den inre formen bestämma den yttre formen.

När Vera inte yogar, dansar eller paddlar jobbar hon som tränare och team leader på SATS. Hon har undervisat vinyasa yoga, ashtanga vinyasa, hatha yoga, yin yoga, pranayama, yoga nidra och meditation på både träningsanläggningar och företag.

Reserv

YOGA-Instruktör


-